9.6.2013

Reissua ja vaippoja..


Dodii..Kokkolan reissu heitetty ja voin kertoa,että onneks ei tarvii hirveen monesti tota väliä ajella. :D Ei siinä,eihän tuo pitkä ole mutta on se eri matkustaa lapsen kaa,ku itekseen/aikusten kesken..
Mukava reissu se oli kyllä.Tuli nähtyä yhtä kaveria ja häne poikaa.Käytiin kirppistelemässä ja kahavilla.En oo ennen kierrelly Kokkolan kirppiksiä ku ei oo ollu silleen hirveesti kiinnostusta/tarvetta mutta ny käytiin kattoon.Löyty tytölle (taas) lisää vaatetta.Nyt ku käy kahtoon tytön vaatekaappia,nii voi kyllä olla varma,että ei tuu tolta tytöltä vaatteet loppuun tällä tahilla ikään. :D On sen verta valinnanvaraa jo nyt että ei melkee kerkee kaikkia käyttääkää.Ei ainakaan useesti..

Kattelin tänää kakkoselta (?) dokkaria vaipoista ja niiden käytöstä jne.Kuulemma siihen mennessä ku laps täyttää 3 v.,nii on keretty käyttää 6000 vaippaa.Kuulostaa kyllä aika hurjalta ajalta 3 vuoden sisään.Joo,ei siinä,kuluuhan niitä vaippoja mutta 2000 per vuosi. Huh huh..Se rahamääräki niihin kuluu. O__O Onneks ainaki cittarilla on iha hyviä tarjouksia välillä.Tyyliin 25 € 2 pakettia tai 9.95 € paketti.. Sillon on ainaki tää akka hamstraamassa vaippoja.:D


Näin tähän loppuun,mitä vaippamerkkiä teillä käytetään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti